Zwemvijver

Met een zwemvijver ben je zeker van uren zwemplezier met het gezin of een sportieve work-out wanneer je dat wilt. Je geeft je tuin bovendien meer uitstraling. Als tuinspecialist leggen we de zwemvijver aan met de vorm, diepte en afmetingen die jij wenst.

image image

Ecologische zwemvijver

Onze zwemvijvers werken volgens het ecologische principe. Dat betekent dat je een zwemvijver krijgt met een natuurlijke filtering van het water. We vullen je gemetste of gegoten vijver met lavastenen of planten die als filter werken. Dat is je garantie op natuurlijk gezuiverd zwemwater. Zwem je graag in warm water? Dan installeren we een warmtepomp waarmee je het water tot 26 °C kunt verwarmen.

Gedetailleerde offerte

We stellen een zeer gedetailleerde offerte op met een overzicht van alle materialen die we gebruiken. Je krijgt ook tips en advies om je zwemvijver te onderhouden en op elk moment fris en gezond te laten ogen.

Heb je interesse om een zwemvijver te laten aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op. Of spring eens binnen in ons kantoor in Hamont-Achel (Limburg).

Neem contact op
image

Nieuwsgierig naar wat we kunnen doen voor uw tuin?
Neem contact met ons op!