Tuinaanleg in zeven stappen

Je tuin is een verlenging van je huis. Het is een plaats om te genieten, om te beleven en tot rust te komen. En dat beseffen we bij Koen Cox Groendesign heel erg goed.

Want of je nu droomt van een tijdloze tuin om zalig in te vertoeven, een tuin met een strakke uitstraling, of een tuin waarin licht, water, schaduw en groen in perfecte harmonie zijn: wij zorgen ervoor dat jouw tuin de sfeer uitademt die je wenst.

Vertrouw je op onze jarenlange ervaring en expertise? Dan creëren we in zeven stappen jouw ideale tuin.

image image

1.     De contactname
Zodra je contact met ons opneemt, spreekt Sara een moment met je af waarop Koen of Oscar bij jou langskomt.

2.     Het plaatsbezoek
Koen of Oscar komt vrijblijvend bij jou de situatie bekijken. Ze luisteren naar je wensen, geven advies en beantwoorden al je vragen.

3.     De ontwerpschets
Op basis van je input maken we een ontwerpschets in 3D die we bij een kop koffie aan je tonen op een groot scherm. Zo heb je een duidelijk beeld van hoe jouw tuin eruit zal zien. Wens je veranderingen of toevoegingen? Dan passen we je schets aan. Heb je al een tuinplan? Dan gebruiken we dat tijdens onze bespreking.

 

Neem contact op
image

4.     De offerte
Je krijgt een heldere en gedetailleerde offerte zonder kleine lettertjes. Zo weet je precies hoeveel je tuin jou zal kosten.

5.     De goedkeuring van de offerte
Zodra je de offerte goedkeurt, komen we – indien voorzien in de offerte - bij je langs om enkele grondstalen te nemen.

6.     De startdatum
We bespreken samen het moment waarop we starten met de aanleg van je tuin.

7.     De uitvoering
We leggen je tuin aan volgens de regels van de kunst en voeren de werken uit met het grootste respect voor jou, je huis, je tuin en je buren.

Wil je je droomtuin laten aanleggen door een gepassioneerde vakman? Neem dan gerust contact met ons op. Of spring eens binnen in ons kantoor in Hamont-Achel (Limburg).

Bekijk onze diensten
image

Nieuwsgierig naar wat we kunnen doen voor uw tuin?
Neem contact met ons op!