Tuinonderhoud

Je tuin is het visitekaartje van je woning of bedrijf. Maar je tuin onderhouden kan een hele opgave zijn, zelfs als je groene vingers hebt. Daarom staan onze vakmensen voor je klaar om jouw tuin van a tot z in orde te houden.

Zonder onderhoudscontract

De sleutelwoorden in onze aanpak? Flexibiliteit en vertrouwen. We werken niet met onderhoudscontracten, maar komen bij je langs om je tuin te onderhouden wanneer jij dat wenst.

Wil je als bedrijf of residentie je tuin laten onderhouden? Dan stellen we een offerte op maat voor je op. Daarin leggen we een aantal onderhoudsbeurten per jaar vast. Zo weet je precies hoeveel het onderhoud van je tuin je kost. En omdat we gaan voor een flexibele oplossing voor je tuinonderhoud, kun je de overeenkomst op elk moment stopzetten.

Neem contact op
image

Wil je als particulier graag een vast moment afspreken waarop we je tuin komen onderhouden? Geen probleem. Dat doen we met plezier. Maar die afspraak gieten we niet in een vast onderhoudscontract. We gaan voor een flexibele oplossing voor je tuinonderhoud.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor tuinonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op. Of spring eens binnen in ons kantoor in Hamont-Achel (Limburg).

Nieuwsgierig naar wat we kunnen doen voor uw tuin?
Neem contact met ons op!