Over ons

Limburgse tuinaannemer met een hart voor zijn medewerkers

Na tien jaar ervaring opdoen in de tuinsector richtte Koen Cox in 2007 zijn eigen zaak op. Koen Cox Groendesign was geboren. Hij trekt nog elke dag met veel plezier zijn werkkleren aan om samen met zijn team de handen uit de mouwen te steken.

Familiale sfeer

Koen Cox Groendesign is niet zomaar een tuinaannemer. Wat ons anders maakt? Wij geloven dat tevreden medewerkers betere resultaten leveren. Daarom zetten we in op een warme, familiale sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Onze mensen doen met plezier en passie hun werk!

image
image

Tuinaannemer met ontzorgende aanpak

Ook met onze ontzorgende aanpak maken we het verschil. Je kunt voor elk aspect van je tuin bij ons terecht. We luisteren naar je wensen, geven je advies en communiceren op een heldere manier. Zo ben je zeker van een perfect resultaat en een vlotte uitvoering van je tuinproject.

Geen kleine lettertjes

Nog iets wat je zeker over ons moet weten: we kunnen niet klein schrijven. Dat betekent dat onze offertes geen kleine lettertjes bevatten. De prijs die we afspreken voor onze diensten, is de prijs die je betaalt.

Wil je je tuin laten aanleggen of onderhouden door een ervaren tuinaannemer die Limburgse hartelijkheid koppelt aan vakmanschap? Neem dan gerust contact met ons op.

image

Ontmoet ons team

Koen Cox

Zaakvoerder - Dynamische levensgenieter

Sara Driesen

Zaakvoerster met een toekomstvisie

Oscar Lauwers

Calculator-Tekenaar met een frisse wind

Nieuwsgierig naar wat we kunnen doen voor uw tuin?
Neem contact met ons op!